KAYSERİ / KOCASİNAN - Şıh Mehmet Gazioğlu Ortaokulu

Şıh Mehmet Gazioğlu Ortaokulu

Yavuzlar Mahallesi Tayfun Caddesi Mürvet Sokak No 4 Kocasinan / Kayseri
Vizyon
Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen, nesillerin yetiştiği; bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü bugüne; bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu, yönetici öğretmen, personel öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede, bölgede ve ülkede "MODEL OKUL" olmaktır
Misyon
Ne Olmak İstediğimiz, İdeallerimiz, Hatta Ulaşacağımızı Asla Düşünmediğimiz Hayallerimiz İstiyoruz ki :Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç edinilsin; hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin gelişimine yardımcı olan "ÖĞRENEN OKUL" modeli oluşsun İstiyoruz ki: Veliler okulumuzun en büyük destekleyicisi olsun. Her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki: Okul toplumunu oluşturan her birey (Yönetici , öğretmen, destek personel, öğrenci, veli) rolünü ve sorumluluğunu bilsin; bu rolü mükemmelliğe ulaşmak için kullansın. İstiyoruz ki: mükemmelliğin sonu yoktur. Okulumuzda herkes gelişen teknolojik yeniliklerden yararlanarak her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın, kendini yenilesin, geliştirsin. İstiyoruz ki: Sürekli gelişim süreci, yaptığımız her şeyde devam etsin.
Öğretim Şekli :İkili
07:30 18:30
Şehir merkezinden her onbeş dakikada belediye otobüsü ile ulaşım sağlanabilir.
Yavuzlar mh. Tayfun cd. Mürüvvet sk. No:4 Kocasinan / Kayseri
5 km
HENTBOL, ATLETİZM VE DART TAKIMLARIMIZ BULUNMAKTADIR.