KAYSERİ / KOCASİNAN - Şıh Mehmet Gazioğlu Ortaokulu

May

Okul rehberlik servisimizin hazırladığı 'Kitabımı Okuyorum Çocuğumu Tanıyorum Projesi' kapsamında verilen eğitimi başarı ile tamamlayan velilerimize okulumuzda sertifika töreni düzenlendi.

Okul Müdürümüz ve Okul Rehber Öğretmenimiz tarafından velilere sertifikaları verildi.

İlgilerinden dolayı katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan 1920, Türk milletinin iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi’ nin açıldığı ve Türk Milletinin egemenliğini ilan ettiği tarihtir.

Çocuklara armağan edilen tek evrensel bayram olma özelliği taşıyan 23 Nisan, aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti’nin onlara güveninin göstergesidir. Atatürk, dünya tarihinde çocuklara bayram armağan eden tek liderdir.

Çocuklara armağan edilen böyle güzel bir gün okukumuzda etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

Mrt

Avrasya’nın ortak bayramı Nevruz’u ve bahar mevsimini etkinliklerle karşıladık.

21 Mart Nevruz Bayramı Kutlamaları Okulumuzda Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Baharın gelişini müjdeleyen, içerisinde taşıdığı kardeşlik ve hoşgörü anlamları ile son derece derin manaya sahip olan Nevruz Bayramı okulumuzda büyük bir çoşku ve heyecanla kutlandı. Her ulusun kendi kültür değerleri ile özdeşletirip sembolleştirdiği ve baharın gelişini simgeleyen Nevruz Bayramı etkinlikleri çerçevesinde öğrenciler ve öğretmenler yakılan nevruz ateşinin üzerinden atladı,sandalye kapmaca, yumurta taşıma ,halat çekme gibi yarışmalar düzenlendi.

Programi hazırlayan ve sunan öğretmenlerimize, coşku ve heyecanla yarışmalara katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda düzenlenen törende Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma günü etkinlikler düzenlendi. Yapılan programda 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve öğrencilerin hazırladığı çeşitli etkinlikler yer aldı.

Mrt

Okulumuz Kayseri’de düzenlenen puanlı atletizm yarışlarında

KÜÇÜK KIZLARDA

Takım il ikincisi

KÜÇÜK ERKEKLERDE

Uzun atlama il ikincisi

60 metre koşu il dördüncüsü

Fırlatma topu il dördüncüsü

YILDIZ KIZLARDA

1500 metre koşu il birincisi

800 metre koşu il ikincisi

Bayrak yarışı il dördüncüsü olmuştur.

Öğrencilerimizi tebrik eder emek veren öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız 100.yıl etkinlikleriyle okulumuzda coşkuyla kutlandı. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

DEĞERLİ VELİLERİMİZ, 28 EKİM CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 13.30'te OKULUMUZDA OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILACAK OLUP, KATILIMLARINIZI BEKLİYORUZ.

Ekm

Çevre konusunda toplumsal duyarlılığı oluşturmak ve gelecek nesillere yaşanılabilir bir dünya  bırakmak amacıyla "Temiz Deniz Temiz Dünya" temasıyla Türkiye Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Kuşçu Marinada düzenlenen etkinliklere okulumuzda yaptığımız Temiz Sınıf projesinde birinci olan sınıfımızla birlikte katıldık.

May

Okulumuzda Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım Öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu sergimiz yoğun ilgi gördü.

Öğeretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda başlatılan "Geleceğimi Planlıyor Mesleğimi Tanıyorum Projesi" kapsamında okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizin bu meslekle alakalı sorularını yanıtlayıp, meslekleri hakkında bilgi verdikleri için polis, hemşire, otomotiv ustası, avukat, kuaför, basın mensubu, doktor, sporcu, psikolog arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Eyl

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI "İLKÖĞRETİM HAFTASI" ÇERÇEVESİNDE OKULUMUZDA KUTLAMA PROGRAMI DÜZENLENDİ.

Yeni eğitim öğretim yılına başlamanın mutluluğu ve heyecanıyla, öğretmen ve öğrencilerimizle "İlköğretim Haftası" kutlama programı düzenlendi.

Şbt

Başvurular 14.02.2022 Pazartesi günü ile 18.02.2022 Cuma günü arasında kabul edilecektir.

Şbt